Sofia Istanbul Bike Connect

Cycling through Bulgaria and Turkey between 15th of June and 1st of July, 2006... Kerékpárral Bulgárián és Törökországon át Június második felében... През България и Турция с колело...Bu yüzden 2006 Haziran aylarında, Sofia-Sinop bir bisiklet turu planladık

Saturday, June 03, 2006

През България и Турция с колело

Понякога най-хубавите неща в живота се появяват неочаквано!

Каним Ви да се присъедините към супер вълнуващия вело-тур през България и Турция, който ще продължи 3 седмици през юни! Побързайте, защото започваме съвсем скоро!

Елате при нас в София, на 15-ти юни, и карайте колелото си с нас до 1-ви юли. Да, да, ... за 2006-та година става въпрос!

Като пилотен проект, който произлиза от Унгарското екологично движение, или по-точно Зелени Младежи Унгария, тази велосипедна обиколка е планирана като възможност за срещи с местни общини и представители на неправителствени организации в градовете по маршрута, където ще раздаваме копия от създадения по този повод "Гайд за устойчива мобилност". Също така ще има възможност за разговор с местните жители, ще има презентации пред обществеността, ще показваме филми и ще се срещаме с местните жители, както и ще се наслаждаваме на спокойното настроение на Балканите и приятния южен климат.

Ако обичате да карате колело, вие сте добре дошли да се присъедините към нас! Можете да участвате и само в някои части на маршрута, по ваше желание. Ако си мислите, че нямате достатъчно приятели в градове като Самоков, Пловдив, Пазарджик, Одрин, Текирград или Кючукчекмедже, това е вашият шанс!

Целта на този вело-тур е да представи идеи за устойчив транспорт (колоездене, автобуси и влакове ... за начинаещи), както и устойчиво развитие на градовете. Екологични практики, еко-градове, градове без коли, "бавни" градове: всичко е тук! Гайдът излиза на български и турски език.

За проверка на последния вариант на маршрута, както и за записване, можете да се свържете с мен или с националния координатор.

Няма такса за участие, а и дините са с ниски цени ;)

Организатор на тура: Джъстин Хайат, justin@zofi.hu
http://greenbikeeast.blogspot.com/
http://www.zofi.hu

Местен координатор: Елица Грънчарова, eli@zazemiata.org
ЕС "За Земята"
София, ул. Цар Иван Асен II 1, вх. В, ет. 4
тел./факс: +3592 9431123
www.zazemiata.org

0 Comments:

Post a Comment

<< Home